Tuotekuvaus
Nyt on Aura-sinihomejuusto noussut herkullisuudessa vielä pykälän korkeammalle. Leppä-ja pyökkisavulla kylmäsavustettu Aura-juusto on vertaansa vailla. Laktoositon. Valmistaja Juhla- ja pitopalvelu Tuuvinki Mikkelistä.
Kylmäsavustus on taitolaji. Parhaimmillaan siitä syntyy savun aateloimia makuelämyksiä, jotka ovat vailla vertaa. Pääperiaatteena kylmäsavustuksessa on se, että raaka-aine, on se sitten kala, liha tai juusto, kypsytetään ja kuivataan savukaasujen vaikutuksessa matalassa 10-20 asteen lämpötilassa. Kylmäsavustus ei ole kiireisten puuhaa, vaan se kestää usein jopa kymmeniä tunteja. Kylmäsavustuksella ruokaan saadaan aikaan selkeitä, intensiivisiä ja viipyviä tuoksu- ja makuaromeita.
Kylmäsavustukseen sopivat parhaiden puolikovat ja kovat juustot rasvaiset juustot. Niiden rakenne säilyy hyvin, mutta makumaailma saa lisää vivahteikkuutta.
Nouda lähitilan tuotteet muna-autosta
Kuljetamme Paunolan tilan kananmunia sekä muita lähitilojen tuotteita ympäri suomea muna-autollamme.
Voit tutustua liikkuvan myyntipisteemme reitteihin täältä.
Psst! Varaamalla tuotteet etukäteen verkosta, varmistat tuotteiden saatavuuden myyntireiteillä.