Ruokaohjesta riittää nautittavaa neljälle.
AINEKSET
1 Lämminsavustetun kirjolohen filee
1 pss Herne-maissi-paprika sekoitusta (pakaste)
4 dl keitettyä makaroonia ,riisiä tai ohrattoa
puolikas kerä jäävuorisalaattia
2 keitettyä Paunolan tilan kananmunaa
tilliä tai ruohosipulia
Paunolan tilan Tomaatti-Valkosipuli salaattikastiketta
OHJE
Paloittele kulhoon savukirjolohen filee. Nypi pois mahdolliset ruodot. Lisää herne-maissi-paprikat lohenpalojen joukkoon. Pilko salaatti pieneksi ja lisää se sekä keitetyt makaroonit joukkoon. Pienennä mukaan tilli tai ruohosipuli. Lisää paunolan tilan tomaatti-valkosipuli salaatinkastiketta n.0,5 dl mukaan ja sekoita ainekset. Anna tekeytyä n. 15 min. Lisää kananmunanpuolikkaat salaattikuhoon koristeeksi ja nautittavaksi.