Ruokaohjesta riittää nautittavaa neljälle.

AINEKSET

1 Lämminsavustetun kirjolohen filee

1 pss Herne-maissi-paprika sekoitusta (pakaste)

4 dl keitettyä makaroonia ,riisiä tai ohrattoa

puolikas kerä jäävuorisalaattia

2 keitettyä Paunolan tilan kananmunaa

tilliä tai ruohosipulia

Paunolan tilan Tomaatti-Valkosipuli salaattikastiketta

OHJE

Paloittele kulhoon savukirjolohen filee. Nypi pois mahdolliset ruodot. Lisää herne-maissi-paprikat lohenpalojen joukkoon. Pilko salaatti pieneksi ja lisää se sekä keitetyt makaroonit joukkoon. Pienennä mukaan tilli tai ruohosipuli.  Lisää paunolan tilan tomaatti-valkosipuli salaatinkastiketta n.0,5 dl mukaan ja sekoita ainekset. Anna tekeytyä n. 15 min. Lisää kananmunanpuolikkaat salaattikuhoon koristeeksi ja nautittavaksi.