Chorizopasta-Helppoa ja herkullista!

AINEKSET

4 annosta

250 gpennepastaa
1punainen paprika
1vihreä paprika
200 gsipulia
125 gRoinilan chorizo-makkaraa
200 gsulatejuustoa maustetut sopivat hyvin
1 dltuoreita yrttejä , esim basilika hienonnettuna

OHJE

  1. Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Valmista kastike pastan kiehuessa.
  2. Leikkaa paprikat suikaleiksi tai paloittele. Leikkaa puolitetut sipulit viipaleiksi.
  3. Halkaise ja leikkaa chorizo viipaleiksi.
  4. Paista chorizoja, paprikoita ja sipulia pannulla, kunnes paprikat ovat hieman pehmenneet, mutta ovat vielä rapsakoita.
  5. Sekoita joukkoon Koskenlaskija. Kuumenna.
  6. Yhdistä valutettu pasta, kastike ja tuore yrtti. Tarkista suola. Tarjoa lämpimänä.

Jätä kommentti

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä
Yhteensä
0,00
Tilaa lisää tuotteita
Tilaa tuotteet