Kananmunista tehty puuro
2 Paunolan tilan kananmunaa 1 tl rypsiöljyä 0,5 dl mukakermaa (ohje alempana) roima ripaus kanelia pieni ripaus steviaa 1. Tee ensiksi mukakerma kananmunista tehty puuroon.
Uunimunakas karamellisoidulla punasipulilla
ja kun munakasmassaan lisää mascarponejuustoa, tuloksena on todella pehmeä munakas. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tarvitset: 2 punasipulia 1 rkl ruokosokeria 1 pkt (180 g) pekonia 6
Lanttulaatikko Ritvan tapaan
Muistelin, kun viime vuonna teimme äitini kanssa hänen reseptillään tosi pehmeää lanttulaatikkoa Mimmin lantuista. Suosittelen kokeilemaan Ritvan lanttulaatikkoa 1 kg lanttua Mimmin lanttuja 0,5 l
Uppomunat
UPPOMUNAT ovat ihana brunssiruoka!Näin valmistat uppomunat ?Kuumenna 1,5 l vettä poreilevaksi kattilassa. Riko Paunolan tilan munat omiin juomalaseihinsa. Lisää veteen 1 dl etikkaa juuri ennen
Porkkanaletut
5 dl maitoa 2 Paunolan tilan kananmunaa 0,75 tl suolaa 0,25 dl öljyä 3 dl Rapion myllyn lettujauhoja 3 dl porkkanaraastetta Paistamiseen voita tai öljyä
-Ruusuja aamupalapöydässä-
Bongasin Maku-lehdestä Tortilla-munakas ruusun ohjeen ja pyöräytin tänään aamupalaksi niitä. Ensin voitelin muffinssivuuan (kannattaa voidella hyvin-ottaa helposti tortilla kiinni reunaan). Sitten leikkasin 2 cm korkeaa
Maitokiisseli
2 Paunolan tilan kananmunaa
7 dl täysmaitoa
½ dl perunajauhoa
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Hilloa tai marjoja makusi mukaan
Vatkaa munien rakenne rikki kattilassa. Lisää muut aineet vatkaten.
Kuumenna sekoittaen vispilällä koko ajan kunnes rakenne sakenee. Anna jäähtyä.
Nauti maitokiisseli suosikkihillosi tai marjojen kanssa.