Henri Alenin juustomunakas


3 Paunolan tilan munaa

3 rkl kuohukermaa

hiukan suolaa ja mustapippuria

1 rkl voita munakkaan paistamiseen

1 dl juustoa, fetapaloja, cheddarpaloja ja parmesaaniraastetta


Raasta tai leikkaa juustot enintään maissinjyvän kokoisiksi paloiksi ja laita kulhoon odottamaan.
Vatkaa munat ja kerma keskenään ja mausta mustapippurilla. Älä vatkaa liikaa. Tarkoitus ei ole vaahdottaa munia. Kuumenna pannu keskilämmöllä, lisää voi, kääntele pannua ja kun sulaneen voin vaahto alkaa laskeutua, kaada pannulle munakasmassa.Sekoita munamassaa paistinlastalla samalla kun toisella kädellä hiukan heiluttelet pannua vaakasuorassa pyörivin liikkein. Silleen varovasti ettei munakkaasta tule vahingossa munakokkelia. Kun munakas näyttäisi alkavan hyytyä, lisää juusto munakkaan toiselle puolelle.Taita toinen puoli juustotäytteen päälle.

Jätä kommentti

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä
Yhteensä
0,00
Tilaa lisää tuotteita
Tilaa tuotteet