Uppomunat

UPPOMUNAT ovat ihana brunssiruoka!
Näin valmistat uppomunat ?Kuumenna 1,5 l vettä poreilevaksi kattilassa. Riko Paunolan tilan munat omiin juomalaseihinsa. Lisää veteen 1 dl etikkaa juuri ennen munien lisäämistä. Tee kauhalla veteen pyörre ja valuta munat veteen. Lisää munat yksitellen. Kypsennä munia hiljalleen kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia. Jos haluat kiinteän keltuaisen jatka kypsennystä pari minuuttia. Nosta munat reikäkauhalla pois vedestä. Mausta uppomunat ripauksella suolaa. Ethän lisää suolaa munien keitinveteen sillä uppomunien rakenne kärsii suolasta.
Leivän voi paahtaa tai olla paahtamatta. Uppomunan kaveriksi sopii esim. marinoitu punasipuli, vuohenjuusto, lohi tai vaikka tuhti jauhelihapihvi. Nam♥!

Jätä kommentti

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä
Yhteensä
0,00
Tilaa lisää tuotteita
Tilaa tuotteet