Uunimunakas karamellisoidulla punasipulilla

ja kun munakasmassaan lisää mascarponejuustoa, tuloksena on todella pehmeä munakas. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Tarvitset:

2 punasipulia

1 rkl ruokosokeria

1 pkt (180 g) pekonia

6 Paunolan tilan kananmunaa

1 pkt (250 g) mascarponejuustoa

½ dl kermaa, maitoa tai vettä

Kuori ja viipaloi punasipulit. Levitä ne voideltuun uunivuokaan. Ripottele sipuleiden päälle ruokosokeria. Leikkaa pekoniviipaleet paloiksi ja levitä sipulien päälle. Paahda 225-asteisessa uunissa 6–8 minuuttia, kunnes pekonit ovat rapeita ja punasipuli pehmeää. Laske uunin lämpö 200 asteeseen. Sekoita kananmunat, mascarpone ja neste kulhossa tasaiseksi. Kaada seos uunivuokaan. Kypsennä uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt ja reunoilta hieman ruskistunut. Lisää munakkaan päälle huuhdottua rucolaa ja mustapippuria myllystä. Tämä riittää hyvin neljälle nautiskelijalle.

Jätä kommentti

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä
Yhteensä
0,00
Tilaa lisää tuotteita
Tilaa tuotteet