Täytetyt kananmunat

Helppo, näyttävä ja maukas alkupala juhlistamaan vaikka itsenäisyyspäivää. Keitä kananmunat koviksi (8 minuuttia). Jäähdytä, kuori ja halkaise munat poikittain. Koverra keltuainen varovasti pois. Hienonna keltuainen, sekoita joukkoon silputtu ruohosipuli tai purjo, smetana ja mausteet. Täytä valkuaiset seoksella. Koristele katkaravuilla tillinoksilla.

4 kovaksi keitettyä kananmunaa

2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai purjoa

1 dl smetanaa tai majoneesia

1 tl sinappia

1/2 tl suolaa

1/4 tl valkopippuria

Muutama katkarapu

muutama pieni tillinoksa

Jätä kommentti

Ostoskori

Ostoskori on tyhjä
Yhteensä
0,00
Tilaa lisää tuotteita
Tilaa tuotteet